In het Toon Hermans Huis heb ik kennis gemaakt met Isabelle.
De massages die zij geeft ervaar ik als heel prettig.
Voel me daarna ontspannen en verwend.
Ik kijk er iedere keer weer naar uit!

Massage bij kanker

Wanneer je geconfronteerd wordt met de ziekte kanker, dan staat je wereld op z’n kop. Alle aandacht is gericht op je ziekte en niet meer op jou als mens. Aanraking heeft dan ook vaak een medische reden.

Uit onderzoek is gebleken dat mensen met de ziekte kanker vaak profijt hebben van massage. Massage geeft geen genezing, maar geeft ontspanning, verbetert de kwaliteit van leven en ondersteunt op deze manier het herstel. Een massage helpt het contact met je lichaam herstellen, waardoor je het weer als eigen kunt ervaren. Daarmee krijg je weer de ruimte om tot jezelf te komen en je eigen kracht te ervaren. Ook kan massage symptomen als pijn, misselijkheid, vermoeidheid, slapeloosheid, angst, stress en depressie verminderen.

Massage voor mensen met kanker mag zolang er rekening wordt gehouden met de algehele conditie. Dat betekent dat de massageduur, druk van de massage en het te masseren lichaamsdeel in nauw overleg met je afgestemd wordt. Daarom zal ik ook een uitgebreid gesprek met je hebben voorafgaand aan de massage. Bij twijfel vraag ik je contact op te nemen met je behandelend arts.

Massage is mogelijk ter ondersteuning in elke fase van de ziekte. Wanneer het niet mogelijk is naar mijn praktijk te komen kan ik na overleg ook thuis of in het ziekenhuis komen.

Na 4 jaar in het Toon Hermans Huis Amersfoort mensen met kanker te hebben gemasseerd, en hun naasten te hebben begeleid, masseer ik nu bij Cabane in Utrecht.

Ik ben lid van het Netwerk Massage bij Kanker.

Ik zat enige tijd in een stressvolle periode, had verlichting nodig en hoopte dat de behandeling van Isabelle een gunstige invloed zou hebben. De behandeling was heel aangenaam.

© Binnenwijzer 2020 | Website: Fly Webservices | Beheerder.