Over Isabelle

Mijn naam is Isabelle Storimans.
Sinds juni 2013 ben ik gediplomeerd massagetherapeut. Ik heb mijn 4-jarige hbo-opleiding holistische massagetherapie gevolgd bij Holos in Utrecht. Ik ben gelukkig getrouwd met Ro en ben moeder van 3 volwassen kinderen. Vanuit onze verbinding is Binnenwijzer ontstaan van waaruit Ro zich bezighoudt met persoonlijke ontwikkeling en advies.

Vanuit mijn verpleegkundige achtergrond ben ik altijd bezig geweest met ziekte en gezondheid en het contact met mensen. Nu, na de opleiding Holos massagetherapie heb ik een andere kijk gekregen op het contact met mensen door middel van de aanraking en de daaruit ontstane verbinding.

Ik ben gefascineerd geraakt door de innerlijke wijsheid van het lichaam. Elk lichaam vertelt zijn of haar eigen verhaal. Het is prachtig te ervaren dat ik door het geven van een massage iemand op weg mag helpen om de taal van zijn of haar lichaam te kunnen verstaan.

Naast mijn werk als massagetherapeut heb ik groepen begeleid voor jongeren die te maken hebben met kanker in het gezin bijĀ het Toon Hermans Huis Amersfoort. Als kind kreeg ik in mijn eigen gezin te maken met kanker en daarom begeleid ik nu deze mensen in hun proces.

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd over massage bij kanker, cranio sacraal therapie, massagetherapie, rouw, leefstijl en integrative medicine. In 2020 heb ik het diploma integrative medicine zorgverlener en leefstijl therapeut behaald.

© Binnenwijzer 2024 | Website: Fly Webservices | Beheerder.